zyh napisał(a):
Tam mają dobre ceny, ale jak zrobiłaś wycieczkę to już wiesz gdzie najtaniej a najbardziej istotna sprawa, czyli serwis to masz, że tak powiem w nosie, ponieważ wszystkie notebooki mają gwarancję zewnętrzną, więc do sklepu iść nie musisz jak coś padnie, dzwonisz na infolinie i kurier odbiera z domu:)
Masz racje i nawet myslałam o zakupie laptopa przez internet, ale mam jakieś dziwne wrażenie że zakup w sklepie "stacjonarnym" jest bezpieczniejszy. Najgorszą rzeczą jest fakt że sklepy w Biłgoraju mają zazwyczaj bardzo okrojony wybór towaru a marża jaka sobie narzucają jest czasami wrecz zabójcza. Oto przyklad: w Komputroniku laptop Lenovo IdeaPad z560a kosztuje w "promocji" 2899zł, na ich stronie internetowej ten sam sprzet kosztuje 2699zł a na allegro mozna już go nabyć za 2400zl...Poprostu masakra!!!I weź tu człeku coś kup!!:)
Nie bez powodu zadałam pytanie o fachowy sklep, gdyż czasem mam wrażenie że gdy jakaś "kobita" wejdzie do sklepu komputerowego to od progu jest brana za idiotke, której wszystko można wcisnąć. Nie wiem co na ten temat sądzą inne Panie, ale krew mnie zalewa gdy ledwo co wejdę do sklepu a sprzedawca krzyczy: Ile chce Pani płytek??!!??Przyznajcie sami że to gruba przesada.