Obecny czas: Wto 15:42, 18 Gru 2018

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina



Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: internet od multimedia
Nieprzeczytany postWysłany: Sob 23:10, 08 Gru 2012 
Niemowa
Niemowa
Offline

Posty: 5
Rejestracja: Wto 15:30, 18 Kwi 2006
Miejscowość: Biłgoraj
Witam, czy ma ktos neta od nich? chodzi to stabilnie? mysle o wzięciu opcji 30 Mb/s. pzdr


Góra
Profil
 Temat postu:
Nieprzeczytany postWysłany: Wto 13:03, 17 Lis 2015 
Niemowa
Niemowa
Offline

Posty: 1
Rejestracja: Wto 13:02, 17 Lis 2015
Pierwsze słyszę w ogóle o takiej firmie. Nie wiem czy warto ryzykować skoro jest mało popularna.


Góra
Profil
 Temat postu:
Nieprzeczytany postWysłany: Wto 13:49, 24 Lis 2015 
Niemowa
Niemowa
Offline

Posty: 4
Rejestracja: Wto 13:41, 24 Lis 2015
Ja tam nie ryzykowałbym już mam trelewizje od kogos innego , ostatnio byli panowie montować antenę i wziąłem do tego neostradę :) Jestem obecnie zadowolony.


Góra
Profil
 Temat postu:
Nieprzeczytany postWysłany: Czw 16:22, 21 Sty 2016 
Niemowa
Niemowa
Offline

Posty: 1
Rejestracja: Czw 15:25, 21 Sty 2016
Nie polecam. Internet mają drogi, a wcale nie jest taki dobry jak twierdzą.


Góra
Profil
 Temat postu:
Nieprzeczytany postWysłany: Sob 16:41, 06 Lut 2016 
Niemowa
Niemowa
Offline

Posty: 20
Rejestracja: Sob 16:35, 06 Lut 2016
Lepiej wziąć internet od naprawdę popularnego dostawcy. Przynajmniej nie powinno być problemów z jakimiś awariami.


Góra
Profil
 Temat postu:
Nieprzeczytany postWysłany: Śro 13:16, 01 Mar 2017 
Słuchacz
Słuchacz
Offline

Posty: 93
Rejestracja: Pią 11:13, 18 Gru 2015
Ja korzystam z oferty https://www.upc.pl/internet/ Wybrałem dla siebie Internet Fiber Power 120. Porównując ofertę upc z innymi firmami nie dość, że nie przepłacam a co najważniejsze to mam pewność, że ten internet jest stabilny. Dużo pracuję przy komputerze i muszę mieć pewność, że mój internet mnie nie zawiedzie. Na każdym kroku słyszy się, że co chwile ktoś ma problem ze słabym albo znikającym sygnałem. ja takiego problemu nie mam bo wybrałem upc.


Góra
Profil
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Szukaj:
Skocz do:  

 cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template created by Sharky from support phpBB BoardBB.pl